Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Resetati
Produse:

Prezentul sistem de comenzi este destinat numai companiilor (persoane juridice). Pentru a putea comanda online, este necesar sa va autentificati in sistem cu un nume de utilizator si o parola pe care le puteti crea prin completarea campurilor obligatorii de la sectiunea "Autentificare". Odata autentificat, urmati urmatorii pasi:

  1. Cautati produsul dorit folosind meniul de categorii din stanga paginii sau bara de cautare situata in partea de sus a paginii (header).
  2. Pentru a va usura cautarea folositi filtrul de produse. Acesta poate filtra in functie de pret, model, producator si multe alte caracteristici relevante cu preferintele dumneavostra.
  3. Odata ce ati gasit produsul dorit, introduceti cantitatea dorita si apasati "Adauga in cos".
  4. Dupa fiecare adaugare veti fi trimis la sumarul cosului de cumparaturi pentru eventualele modificari. Daca doriti continuarea cumparaturilor apasati butonul "Inapoi in magazin". Daca doriti sa faceti checkout-ul apasati butonul "Inainte".
  5. Urmeaza sa alegeti adresa de livrare. Daca nu doriti ca adresa de livrare sa fie aceeasi cu cea de facturare, debifati caseta respectiva. Puteti sa adaugati cate adrese doriti putand sa folositi doar una pe comanda. Apasati butonul "Inainte".
  6. Alegeti una din metodele de livrare care vi se potriveste si bifati caseta in care sunteti de acord cu termenii serviciului.
  7. Alegeti metoda de plata care poate fi prin ordin de plata sau la ridicarea coletului.
  8. La final sunt afisate valoarea comenzii si metoda platii, ramanand sa confirmati comanda. Un mail va fi trimis la adresa dumneavostra, confirmand comanda facuta.

Odata comanda finalizata, va intra in fluxul offline de ambalare, livrare si facturare. Veti fi asistat in permanenta de un reprezentant de relatii cu clientii. Datele dvs. sunt in deplina siguranta iar comanda pe site nu implica niciun risc financiar. Puteti trimite de asemenea comenzile dumneavoastra direct la adresa de email contact@officegalaxy.ro

Pentru a completa formularul si a deveni client Legend Com, click aici.